17 november 2015

Na uitgebreide testen op het circuit van Barcelona en Brno heeft Creventic gekozen voor een tweejarig contract voor de LAN, WiFi en Security diensten van Com1 voor de ondersteuning van de 24H races. Het team van Com1 neemt tijdens de race het gehele netwerk van een (veelal) F1 circuit over en levert een bedraadde en draadloze netwerk infrastructuur voor de professionele teams welke deelnemen aan de 24H races. IPTV, security en netwerk connectiviteit wordt geboden in zowel de paddocks alsook de pitlane. Connectivity is een steeds belangrijker onderdeel van de afstemming van de wagens. Tijdens de binnenkomst is een optimale verbinding tussen het team, de auto en de coureur van groot belang. Com1 en Creventic werken in deze uitdaging nauw samen met het broadcast team om elke race een optimale performance neer te zetten. Ook dat is heel Com1.

Dat is heel Com1!

Com1 does not claim any ownership nor formal representation of mentioned companies or logo’s.

Disclaimer : This website is unofficial and is not associated in any way with the Formula One or Red Bull group of companies.
F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX and related marks are trade marks of Formula One Licensing B.V.
Red Bull, Wings for Life, Wings for Life World Run and related marks are trade marks of © Red Bull GmbH and/or Red Bull Media House.