25 Januari 2016

TV-Square geeft Com1 opdracht voor de inrichting van event-WiFi in het Gerry Weber Stadion in Halle Westfalen tijdens het live boxing evenement Huck vs. Afolabi. De wedstrijd wordt live uitgezonden op RTL Deutschland. Voor de verwachtte 5000 bezoekers levert Com1 een bedraad en  draadloos netwerk inclusief de server infrastructuur. TV Square biedt een interactieve app aan de bezoekers van het evenement. Met deze app kan de besturing van de lichtshow ook de displays van de telefoons besturen. Hierdoor wordt het publiek onderdeel van de lichtshow. Door een slimme configuratie maakt Com1 het mogelijk om het publiek in 30 sectoren in te delen die elk afzonderlijk geschakeld kunnen worden. Dit, zonder enige configuratie op het toestel van de bezoeker. De apparaten van de bezoekers werden automatisch in een sector ingedeeld. Ook dit project toont de kracht van het team van Com1: Een gezonde mix tussen broadcast en IT kennis!

IT ondersteuning voor broadcast events.

Com1 does not claim any ownership nor formal representation of mentioned companies or logo’s.

Disclaimer : This website is unofficial and is not associated in any way with the Formula One or Red Bull group of companies.
F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX and related marks are trade marks of Formula One Licensing B.V.
Red Bull, Wings for Life, Wings for Life World Run and related marks are trade marks of © Red Bull GmbH and/or Red Bull Media House.