Broadcast naar 45 miljoen TV kijkers
Sinds 2008 verzorgt Com1 de LAN, WLAN en Securityomgeving die een groot aantal broadcasters ondersteunt tijdens hun televisieproductie van de Formule1 races. Dat doen wij voor BBC, Fox Sports, ORF, RTL Deutschland, Viasat Motor, MTV3 Finland, Ziggo Sport Nederland. Iedere race 7x24 ondersteuning wereldwijd!
Veilige connectiviteit - voor zorginstellingen.
Ook zorginstellingen kunnen niet meer zonder een veilig en stabiel netwerk. Com1 levert en beheert netwerken, netwerksecurity en WiFi voor zorginstellingen. Of u dit zelf wilt beheren, of dat de professionals van Com1 dat doen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!
High Performance Netwerken
High performance netwerken voor datacenter inrichting of een netwerk voor duizenden gebruikers? Com1 heeft alle kennis en ervaring in huis voor het ontwerp, bouw en operationeel beheer vanuit haar NOC in Nijmegen.
Firewall
Com1 heeft uitgebreide kennis op het gebied van Firewall beheer. Deze kennis is door Com1 gebruikt voor de ontwikkeling van de PlainEazy Managed Firewall. Deze volledig beheerde dienst is eenvoudig uit te breiden met Anti Malware (Anti Virus, Anti Spyware) en Web Application Filtering. Hierdoor verhoogt u de beveiliging van uw netwerk uw data en uw medewerkers.
VoIP oplossingen
Com1 heeft reeds vele telefonie-omgevingen opgeleverd: Van kleinschalige tot wereldwijde projecten met communicatie over tientallen landen. De combinatie van uitgebreide netwerk en WiFi kennis maakt Com1 een ideale implementatie partner voor uw VoIP projecten. Met het verdwijnen van ISDN dit jaar bieden wij u een soepele en voordelige oplossing waarmee u weer jaren vooruit kunt!
Previous
Next

Dat is heel Com1!

Com1 heeft in de afgelopen 18 jaar een groot aantal projecten en evenementen uitgevoerd. Tevens beheren wij omvangrijke en bedrijfskritische infrastructuren voor, of met onze klanten en partners. Dit doen wij vanuit een maatwerk perspectief met veel klantspecifieke kennis. 

Hieronder vindt u een greep uit ons uitvoerige klanten,- en partnerbestand.

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Bouw en Utiliteit

Dienstverlening

Media, Broadcast & Events

Onderwijs en educatie

Overheid

Zorg