Network Operating Center

Com1 heeft een eigen Network Operating Center (NOC) in Nijmegen. Alle beheer infrastructuur, netwerk koppelingen en internet ontsluitingen staan in beveiligde high performance datacenters. Vanuit het NOC worden alle klantomgevingen en bedrijfskritische netwerken beheerd waar Com1 verantwoordelijk voor is.

SIEM gebaseerde proactieve monitoring

Security, LAN en WLAN voor ziekenhuizen. Volledig beheerd vanuit het Com1 NOC. Ondersteuning van bedrijfskritische omgevingen.

Broadcast naar meer dan 700 miljoen TV kijkers

Na een doorslaand succes in de afgelopen jaren is Com1 wederom door Red Bull Media House gevraagd om LAN, Voice, WiFi en Security voor de grootste TV productie ter wereld te verzorgen; Wings for Life – World Run. Vanuit Oostenrijk wordt een complete infrastructuur opgebouwd voor LAN, Voice, Security en WiFi. Tijdens de voorbereidingen en tijdens het evenement is het team van Com1 verantwoordelijk voor alle interactie tussen centrale regie in Oostenrijk en alle 38 deelnemende landen in de wereld. Ook alle internationale voice koppelingen naar de 38 deelnemende landen worden door Com1 verzorgd. Hiermee verzorgt Com1 weer een high profile project, waardoor ruim 700 miljoen TV kijkers wereldwijd een mooi evenement kunnen beleven.

PlainEazy Managed Services

Samen met onze partners leveren we volledig beheerde PlainEazy Managed WiFi, Managed Firewall en Managed Netwerk oplossingen aan bedrijven, overheden en instellingen.

Broadcast naar 45 miljoen TV kijkers

Voor het vierde jaar op rij verzorgt Com1 LAN, WLAN en Security voor de Formule 1 voor RTL Duitsland. Iedere race 7x24 ondersteuning wereldwijd!

Dat is heel Com1!

Wie is Com1

Com1 is een ICT-bedrijf met een focus op de inrichting, beveiliging en beheer van uw data en voice netwerken. In de afgelopen 10 jaar heeft Com1 een team opgebouwd met netwerk en securityspecialisten. Onze specialisten zijn ervaren in het ontwerp, bouw en operationeel beheer van missie kritische omgevingen van onze klanten. Wij zetten ons in voor de inrichting en beheer van netwerken en security infrastructuren voor klanten met tientallen tot (tien)duizenden gebruikers. Samenwerken met klanten en partners in missie kritische en volcontinue omgevingen is onderdeel van de genen van Com1.

Kerncompetenties van Com1

  • Networking
  • Wireless Networking
  • Security
  • Telefonie

De oplossingen van Com1 worden ontwikkeld op basis van diepgaande kennis van networking (Avaya, Extreme, Ruckus Wireless), Next Generation Firewalls (Palo Alto Networks, Cyberoam) en (hosted) voice oplossingen (3CX).

PlainEazy Managed Services

Alle kennis welke Com1 heeft opgedaan in het ontwikkelen van bedrijfskritische netwerk en securityoplossingen heeft Com1 omgezet in gestandaardiseerde dienstverlening. De PlainEazy diensten worden ingezet voor bedrijven en instellingen en grootschalige evenementen. Schaalbaar van tientallen tot duizenden gebruikers in veilige bedraadde en draadloze oplossingen. PlainEazy wordt ingezet tijdens wereldwijde live tv-uitzendingen naar miljoenen kijkers. Volledig gemanaged vanuit het Network Operating Center van Com1.

PlainEazy Managed Services

  • PlainEazy Managed Network
  • PlainEazy Managed WiFi
  • PlainEazy Managed Firewall
  • PlainEazy Managed Privileged Access Management
  • PlainEazy Managed EndPoint

Deze managed services zijn ontwikkeld met als uitgangspunt eenvoud, veiligheid en schaalbaarheid en gebaseerd op een volledig P(rice) x Q(uantity) model. In dit model zijn alle kosten voor het zorgeloos een veilig gebruik van de PlainEazy dienst opgenomen.

PLA-logo-corporate 698x400
PLA-logo-network
PLA-logo-wifi
PLA-logo-firewall