Com1 kondigt de samenwerking met Fortado aan. Deze samenwerking brengt versnelling in het leveren van Managed Wifi, Managed Network en Managed Firewall aan MKB-ondernemingen in Nederland. Hiermee beschikt een onderneming over een beveiligde en eenvoudige wifi-verbinding voor de gasten, een draadloze en bedraadde toegang van eigen medewerkers naar het bedrijfsnetwerk en de unieke mogelijkheid voor een onderneming om via een inlogportal te communiceren met haar eigen doelgroep.

Fortado, Eddy Gijssel, oprichter en directeur: “Ondernemingen willen altijd en overal toegang tot data, zowel voor hun eigen personeel als voor hun klanten. Om hen daarbij te ondersteunen biedt Fortado MKB-ondernemingen in Nederland onderscheidende en gespecialiseerde Cloud, Connectivity en Telecom diensten van gerenommeerde providers. Com1 is een waardevolle aanvulling op ons portfolio op het gebied van Managed Wifi, Managed Network en Managed Firewall.

Over Com1

Com1 is een technologie provider die bewezen technieken toepast van een (select) aantal leveranciers. Om bedrijfskritische omgevingen en/of volledig beheerde diensten aan te kunnen bieden, is het noodzakelijk dat het technisch inzicht in de geboden oplossing 100% aanwezig is. Het team van Com1 is derhalve volledig gecertificeerd op alle producten welke wij inzetten bij onze klanten.

Het uitgangspunt van onze PlainEazy Managed WiFi, Managed Network en Managed Firewall zijn naast eenvoud, veiligheid en schaalbaarheid tevens gebaseerd op een volledig P(rice) x Q(uantity) model.

De oplossingen van Com1 worden ontwikkeld op basis van diepgaande kennis van Extreme Networks, PaloAlto Networks, Sophos, 3CX, en Ruckus Wireless.

Meer informatie vindt u op https://www.com1.nl

Over Fortado

Fortado is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van Cloud, Connectivity en Telecom diensten. Fortado ondersteunt en adviseert MKB organisaties krachtig bij het inkopen en beheren van ICT oplossingen. Fortado zorgt voor transparantie in prijs, contract, SLA en toegevoegde waarde van gerenommeerde en onderscheidende providers. Hierdoor kunnen de klanten van Fortado meer toegevoegde waarde leveren aan hun klanten, een stabiele en veilige werkomgeving bieden aan hun medewerkers realiseren en de concurrentie voor blijven. Fortado ondersteunt landelijk meer dan 1000 ondernemingen met hun Cloud, Connectivity en Telecom uitdagingen.

Meer informatie vindt u op http://www.fortado.nl.