Na een doorslaand succes in de afgelopen jaren is Com1 wederom door Red Bull Media House gevraagd om het netwerk, de telefonie en de netwerk beveiliging voor de grootste tv-productie ter wereld te verzorgen: Wings for Life – World Run 2016. Vanuit Oostenrijk wordt een complete infrastructuur voor LAN, Voice, Security en WiFi opgebouwd.  Tijdens de voorbereidingen en het evenement is het team van Com1 verantwoordelijk voor alle connectiviteit tussen de centrale regie in Oostenrijk en de andere 33 deelnemende landen. Com1 verzorgt daarnaast alle internationale Voicekoppelingen naar de 34 deelnemende landen en de centrale regie in Oostenrijk. Het totaal vormt een aanzienlijk project voor Com1 en biedt wereldwijd ruim 700 miljoen tv-kijkers de kans vanuit de huiskamer een mooi evenement bij te wonen.

Over Com1

Com1 is een technologieprovider die bewezen technieken toepast van een aantal leveranciers van bedrade en draadloze netwerken, Security en Voice. Voor onze klanten verzorgt Com1 projecten of volledig beheerde diensten vanuit het Network Operating Center in Nijmegen. Com1 levert duidelijke resultaten op het gebied van bedrijf kiritshce  zakelijke omgevingen, wereldwijde evenementen en de volledig beheerde PlainEazy-diensten. Daarvoor zijn een projectmatige aanpak en 100% technisch inzicht in de geboden oplossing onmisbaar. Het team van Com1 is volledig gecertificeerd in alle producten die wij inzetten voor onze klanten.

De oplossingen van Com1 worden ontwikkeld op basis van diepgaande kennis van Avaya networking, PaloAlto Networks, Cyberoam, 3CX en Ruckus Wireless.

Meer informatie vindt u op https://www.com1.nl

Voor de internationale Voice-koppelingen maakt Com1 gebruik van de flexibele diensten van oneCentral.

Over oneCentral:

oneCentral is gevestigd in Haarlem en biedt een breed assortiment aan gehoste spraak- en berichtdiensten via het eigen Callocate®-platform. oneCentral onderscheidt zich van zijn concurrenten met de manier waarop het nationale en internationale providerdiensten zoals hosting en de virtualisatie van communicatiediensten verzorgt. Die verzorgt en beheert oneCentral namelijk vanuit één platform, wat meer gebruiksgemak oplevert.

Op de zakelijke markt bestaat daarnaast veel vraag naar configuraties die naadloos aansluiten op de behoefte van de klant. oneCentral beantwoordt aan die vraag door partnerships aan te gaan met allerlei gespecialiseerde bedrijven, zoals VMware en OnApp aan communicatieoplossingen als 3CX, Unify en Microsoft Skype for Business. Zodoende kan het bedrijf zijn uitgebreide ervaring met Voice-diensten bundelen met de kennis van zijn partners, waardoor het uiteindelijk een breder klantenbestand kan bedienen.