Uw netwerk is ons netwerk

Zou u een leverancier vertrouwen die zelf niet de aangeboden netwerk technologie gebruikt? Wij niet! Com1 is zelf iedere dag volledig afhankelijk van dezelfde netwerk infrastructuur die we bij onze klanten inzetten. Dat is heel Com1!

Uw Firewall is onze Firewall

Zou u een leverancier vertrouwen die zelf andere Firewall systemen gebruikt dan dat zij u aanbiedt? Wij niet! Com1 is zelf iedere dag volledig afhankelijk van dezelfde Next Generation Firewall omgevingen die we bij onze klanten inzetten. Dat is heel Com1!

Uw WiFi is ons WiFi

Zou u een leverancier vertrouwen die zelf niet de aangeboden WLAN technologie gebruikt? Wij niet! Com1 is zelf iedere dag volledig afhankelijk van dezelfde WLAN infrastructuur die we bij onze klanten inzetten. Dat is heel Com1!

Uw VoIP is ons VoIP

Zou u een leverancier vertrouwen die zelf een ander VoIP systeem gebruikt dan dat zij u aanbiedt? Wij niet! Com1 is zelf iedere dag volledig afhankelijk van dezelfde 3CX omgeving die we bij onze klanten inzetten. Dat is heel Com1!

Innovation & Technology. Dat is heel Com1

Com1 werkt samen met een beperkt aantal technology partners in projecten en de PlainEazy managed services proposities. Om de kwaliteit te kunnen garanderen die onze klanten en partners van ons verwachten is Com1 er van overtuigd dat we diensten moeten bieden welke samengesteld zijn met componenten die we 100% inhoudelijk kennen. Dat is heel Com1!

Netwerken

De innovatieve en schaalbare netwerkoplossingen van Avaya en Extreme Networks zijn de basis van de netwerkdiensten van Com1. Als volledig gecertificeerd partner heeft Com1 zeer grote en complexe netwerk implementaties op basis van het Avaya platform verzorgd. Ziekenhuizen, gemeenten, verzekeraars maken onderdeel uit van het klanten portfolio van Com1.

Security

Het bouwen van security oplossingen vraagt veel kennis en inzicht in netwerken en koppelingen. De inzet van firewalling op de security perimeters van bedrijfskritische omgevingen vraagt stabiele en hoogwaardige oplossingen. Palo Alto Networks en Cyberoam Next Generation Firewalls vormen de basis van de Com1 security oplossingen. Toegang verlenen voor derden tot het netwerk wordt afgeschermd op basis van Bomgar Privileged Access Management of VPN oplossingen van PaloAlto of Cyberoam.

WiFi

Steeds meer bedrijven rollen WiFi oplossingen uit. Dit houdt in dat het radio spectrum steeds meer benut wordt. Verstoringen en interferentie zijn hiervan het gevolg. Dit vraagt om een WiFi oplossing welke zich bewezen hebben in high density omgevingen. Met Ruckus Wireless kan Com1 WLAN infrastructuren leveren welke ook in de meest moeilijke omgevingen uitstekende dekking biedt.

VoIP

Hoe kunt u een betaalbare maar wel schaalbaar en eenvoudige onderhoudsarme telefonie omgeving realiseren? 3CX is de oplossing! Schaalbaar tot honderden toestellen, uitgebreide doorschakelingen en het eenvoudige inzet van draadloze (WiFi of DECT) toestellen. Integratie met uw CRM of call management systemen biedt 3CX een reeds vele malen succesvol ingezette oplossing.

Dat is heel Com1!

Com1 is een technology provider. Wij passen techniek toe van een (beperkt) aantal leveranciers. Om bedrijfskritische omgevingen en/of volledig beheerde diensten aan te kunnen bieden, is het noodzakelijk dat het technisch inzicht in de geboden oplossing 100% aanwezig is. Com1 is derhalve volledig gecertificeerd op alle producten welke wij inzetten bij onze klanten en werkt nauw samen met leveranciers om producten optimaal in te kunnen zetten.

Het principe van ‘eat your own dogfood’ wordt bij Com1 volledig gehanteerd. In de dagelijkse werkzaamheden binnen Com1 zijn wij 100% afhankelijk van dezelfde diensten zoals we ook onze klanten aanbieden. U wilt zorgeloos kunnen werken en wij ook. Uiteraard hebben we naast onze productie omgevingen ook uitgebreide test en acceptatie omgevingen. Hierdoor hebben we inzicht in de migraties en releases welke vanuit de verschillende leveranciers worden opgeleverd.

Technisch beheer

Het beheren van kritische omgevingen houdt in dat er een goed management systeem moet zijn voor realtime monitoring. Niet alleen van de centrale omgevingen bij Com1 maar ook indien nodig op klant locatie. Op basis van o.a. de PandoraFMS product suite heeft Com1 een zeer geavanceerde performance, availability, capacity en security monitoring omgeving. PandoraFMS is een Enterprise management systeem met geavanceerde mogelijkheden en schaalbaarheid. Multi tenant en enorm schaalbaar.