Diensten

Netwerken

WIFI

Security

VOIP

VEILIGE CONNECTIVITEIT

Com1 ondersteunt en ontzorgt bedrijven, instellingen en evenementen op het gebied van ICT connectiviteit. Vrijwel elke ICT oplossing is afhankelijk van een veilige en stabiele verbinding. En dat is waar onze focus ligt. Onze missie is om ICT oplossingen & diensten te leveren die klanten ontzorgen op het gebied van “Secure Connectivity”.

Veilige verbindingen tussen alle netwerk componenten, systemen en diensten, zijn cruciaal in het goed functioneren ervan en daarom van groeiend belang voor de continuïteit van uw onderneming. Dit vereist kennis van de ingezette producten en oplossingen, maar ook een diepgaand inzicht in onderlinge verwevenheden en afhankelijkheden. Com1 heeft alle benodigde kennis, ervaring en expertise, om dit volledig aan ons toe te kunnen vertrouwen. Meer weten over de Managed Network propositie van Com1? Samen met onze partners werken we graag een gestandaardiseerde oplossing voor u uit.

NETWERK BEVEILIGING

Cybercriminaliteit raakt steeds meer bedrijven. Doordat de afhankelijkheid van ICT steeds groter wordt, groeit ook de schade bij een cyber-aanval. Dataverlies of diefstal van bedrijfskritische informatie is aan de orde van de dag. Het inrichten van een gedegen beveiligingsomgeving is een vak apart en behoeft continue aandacht. Die aandacht heeft ons team voor u en uw omgeving.

Al meer dan 20 jaar bouwen, implementeren, beveiligen en ondersteunen wij (bedrade en draadloze) Data en VoIP netwerken. Samen met de jarenlange nauwe samenwerking met de technologie partners, borgt dit dat onze oplossingen en dienstverlening blijven aansluiten op de steeds veranderende eisen en behoeftes in de markt van onze klanten. Geïnteresseerd in de Managed Firewall propositie van Com1? Samen met onze partners werken we graag een gestandaardiseerde oplossing voor u uit.

WIFI

Bedrijven en instellingen groeien naar een ‘internet of things’. Steeds vaker zullen apparaten draadloos met het netwerk verbonden moeten worden. Een bekabeld netwerk wordt voor gebruik gecertificeerd. Bij een draadloos netwerk is dat echter niet mogelijk. Juist hierdoor wordt het in gebruik nemen van een draadloos netwerk vaak onderschat. Com1 heeft uitgebreide kennis voor het uitmeten en inrichten van draadloze netwerken.

Ook als dit voor uitdagende omgevingen noodzakelijk is, zoals voor de zorg- en logistieke sector, publieke gebieden en omgevingen met een zeer hoge gebruikersdichtheid zoals een stadion of festivalterrein. Heeft u een uitdaging op draadloos gebied? Ons team denkt graag met u mee! Is de Managed WiFi propositie van Com1 iets voor u? Samen met onze partners werken we graag een gestandaardiseerde oplossing voor u uit.

Com1 ... Focus op uw ICT!