partners

Com1 levert veilige connectiviteit. Met u en voor u! Wij passen techniek toe van een select aantal leveranciers. Misschien op het eerste gezicht niet de meest voor de hand liggende, maar zeer bewust gekozen leveranciers. Wij vertellen u graag waarom wij juist voor deze leveranciers kiezen. Om bedrijfskritische omgevingen en/of volledig beheerde diensten aan te kunnen bieden, is het noodzakelijk dat ons team de toegepaste technieken en apparatuur tot in detail kennen. 

Com1 is volledig gecertificeerd op alle producten welke wij inzetten bij onze klanten en werkt nauw samen met leveranciers om producten optimaal in te kunnen zetten. Het principe van ‘eat your own dogfood’ wordt bij Com1 in alles toegepast. In de dagelijkse werkzaamheden binnen Com1 zijn wij 100% afhankelijk van dezelfde diensten zoals we ook onze klanten aanbieden. U wilt zorgeloos kunnen werken en wij ook. Uiteraard hebben we naast onze productieomgevingen ook uitgebreide test,- en acceptatieomgevingen.

Netwerken

De innovatieve en schaalbare netwerkoplossingen van Extreme Networks zijn de basis van de netwerkdiensten van Com1. Als volledig gecertificeerd partner heeft Com1 zeer grote en complexe netwerk implementaties op basis van het Extreme Networks platform verzorgd. Met name door de fabric oplossingen van Extreme worden grote en complexe omgevingen juist eenvoudig in te richten en te beheren. O.a. ziekenhuizen, zorginstellingen, gemeenten en verzekeraars maken onderdeel uit van het brede klantenportfolio van Com1.

Security

Het bouwen en beheren van security oplossingen vraagt veel kennis en inzicht in netwerkverbindingen en het laatste nieuws op het gebied van cybersecurity. Een nauwe samenwerking met onze security-partners zorgen er voor dat ons team niet schrikt van complexe omgevingen. Ons doel is om deze complexiteit terug te brengen tot een duidelijk en goed te beheren omgeving. De oplossingen van Palo Alto Networks en Sophos vormen de basis van de Com1 security oplossingen.

WiFi

De sterke groei van het gebruik van mobiele apparaten zort voor een grotere afhankelijkheid van draadloze netwerken. Het installeren en onderhouden van een draadloos netwerk wordt vaak onderschat. De uitgebreide kennis en ervaring in het uitmeten, ontwerpen en installeren van kleine en zeer grote netwerken zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op een stabiele verbinding. Met de oplossingen van Ruckus Wireless en Extreme Networks implementeert Com1 draadloze netwerken die ook in de meest uitdagende omgevingen uitstekende dekking bieden.

VoIP

Hoe kunt u een betaalbare maar wel schaalbaar en eenvoudige onderhoudsarme telefonieomgeving realiseren? Eenvoudig overstappen van ISDN naar Voice-over-IP? 3CX is de oplossing! Schaalbaar tot duizenden toestellen, uitgebreide doorschakelingen of callflows en eenvoudig te integreren met uw hotelmanagement, CRM of call management systeem. En dat tegen een zeer gunstig tarief!

Beheer op afstand

Het beheren van bedrijfskritische omgevingen houdt in dat er een goed management systeem toegepast moet worden voor realtime monitoring. Niet alleen van de centrale omgevingen bij Com1 maar ook bij onze klanten op locatie. Com1 heeft op basis van o.a. de PandoraFMS productsuite een zeer geavanceerd performance, availability, capacity en security monitoring omgeving ingericht. PandoraFMS is een Enterprise management systeem met geavanceerde mogelijkheden en hoge schaalbaarheid.

Business Partners

Com1 gelooft in langdurige samenwerking met onze partners. Daarom werken wij graag samen met meerdere business partners waarmee wij onze kennis, kunde en ervaring delen. Wilt u als partner onze producten en diensten bij uw klanten inzetten? Dat kan uiteraard ook! Bent u geinteresseerd in onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Com1 ... focus op uw ICT!