Background

Dat is heel Com1!

Wie is Com1

Com1 is een ICT-bedrijf met een focus op “veilige connectiviteit”. Daarmee bedoelen wij de inrichting, beveiliging en beheer van uw data en voice netwerken. In de afgelopen 15 jaar heeft Com1 een team opgebouwd met van netwerk,- en securityspecialisten die verder kijken dan de vraag die hen gesteld wordt. Wij zetten ons in voor de inrichting en beheer van netwerken en security infrastructuren voor onze klanten met tientallen tot (tien)duizenden gebruikers in eenvoudige, maar ook de meest uitdagende omgevingen.

De kracht van Com1

Uw dienstverlening hangt af van een stabiele en veilige connectiviteit. Daar ligt precies de kracht van Com1. Ons team heeft als doel uw applicaties en systemen veilig te ontsluiten zodat u zich kunt richten op uw kerntaken. Daarbij vinden wij heldere communicatie in begrijpbare taal belangrijk. Wat wij doen is namelijk geen “rocketscience” maar wel een vakgebied waar specialisme en toewijding het verschil maken.

De diensten en oplossingen van Com1 worden ontwikkeld op basis van diepgaande kennis en jarenlange ervaring met netwerken.

Wij werken o.a. met:

  • Extreme Networks
  • Ruckus Wireless
  • PaloAlto Networks
  • Sophos XG
  • 3CX
PlainEazy Managed Services

De kennis die Com1 heeft opgedaan in het ontwikkelen van bedrijfskritische netwerk,- en security-oplossingen heeft Com1 omgezet in gestandaardiseerde dienstverlening. PlainEazy diensten worden ingezet voor bedrijven en instellingen en grootschalige evenementen. Deze diensten zijn schaalbaar van tientallen tot duizenden gebruikers in veilige bedraadde en draadloze oplossingen. PlainEazy wordt volledig beheerd vanuit het Network Operating Center van Com1.

PlainEazy Managed Services
  • PlainEazy Managed Network
  • PlainEazy Managed WiFi
  • PlainEazy Managed Firewall
  • PlainEazy Managed EndPoint
  • PlainEazy Managed VoIP

Deze managed services zijn ontwikkeld met als uitgangspunt eenvoud, veiligheid en schaalbaarheid en gebaseerd op een volledig P(rice) x Q(uantity) model. Alle kosten voor het zorgeloos een veilig gebruik van de PlainEazy dienst zijn in deze prijs opgenomen.

PLA-logo-corporate 698x400
PLA-logo-firewall
PLA-logo-network
PLA-logo-wifi
PE Managed VoIP
Event-IT voor connectiviteit tijdens evenementen

Tijdens evenementen is internet niet meer weg te denken. Uw gasten maken volop gebruik van social media om hun ervaringen te delen met vrienden en familie. Ondanks de vele beloften bij de komst van 4G en nu ook weer bij 5G herkent iedereen de beperkte werking van het mobiele netwerk zodra er enkele duizenden gebruikers tijdens een evenement willen verbinden.

Com1 levert ICT oplossingen en internet ontsluitingen voor evenementen over de gehele wereld voor honderden tot tienduizenden gebruikers in de meest uitdagende omgevingen. Buiten dat het aanbieden van WiFi het gebruik van social media versterkt en dus de reikwijdte van uw evenement enorm vergroot wordt het beschikbaar stellen van WiFi voor uw gasten als zeer prettig ervaren.

Broadcast-IT

De broadcast wereld verandert snel; waar tot kort geleden nog volop traditionele technologieën gebruikt werden, is dit in rap tempo aan het omschakelen naar IP. Door de aanpak van Com1 en de brede kennis over de toepassingen van connectiviteit voor evenementen en televisieproducties hebben wij een groot aantal evenementen en producties ondersteund met onze oplossingen. Ook komende jaren doen wij dat weer voor een aantal spraakmakende producties en evenementen zoals Formule1 en Wings for Live World Run.