Broadcast naar 45 miljoen TV kijkers
Sinds 2008 verzorgt Com1 de LAN, WLAN en Securityomgeving die een groot aantal broadcasters ondersteunt tijdens hun televisieproductie van de Formule1 races. Dat doen wij voor BBC, Fox Sports, ORF, RTL Deutschland, Viasat Motor, MTV3 Finland, Ziggo Sport Nederland. Iedere race 7x24 ondersteuning wereldwijd!
Veilige connectiviteit - voor zorginstellingen.
Ook zorginstellingen kunnen niet meer zonder een veilig en stabiel netwerk. Com1 levert en beheert netwerken, netwerksecurity en WiFi voor zorginstellingen. Of u dit zelf wilt beheren, of dat de professionals van Com1 dat doen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!
High Performance Netwerken
High performance netwerken voor datacenter inrichting of een netwerk voor duizenden gebruikers? Com1 heeft alle kennis en ervaring in huis voor het ontwerp, bouw en operationeel beheer vanuit haar NOC in Nijmegen.
Firewall
Com1 heeft uitgebreide kennis op het gebied van Firewall beheer. Deze kennis is door Com1 gebruikt voor de ontwikkeling van de PlainEazy Managed Firewall. Deze volledig beheerde dienst is eenvoudig uit te breiden met Anti Malware (Anti Virus, Anti Spyware) en Web Application Filtering. Hierdoor verhoogt u de beveiliging van uw netwerk uw data en uw medewerkers.
VoIP oplossingen
Com1 heeft reeds vele telefonie-omgevingen opgeleverd: Van kleinschalige tot wereldwijde projecten met communicatie over tientallen landen. De combinatie van uitgebreide netwerk en WiFi kennis maakt Com1 een ideale implementatie partner voor uw VoIP projecten. Met het verdwijnen van ISDN dit jaar bieden wij u een soepele en voordelige oplossing waarmee u weer jaren vooruit kunt!
Previous
Next

Dat is heel Com1!

Wie is Com1

Com1 is een ICT-bedrijf met een focus op “veilige connectiviteit”. Daarmee bedoelen wij de inrichting, beveiliging en beheer van uw data en voice netwerken. In de afgelopen 15 jaar heeft Com1 een team opgebouwd met van netwerk,- en securityspecialisten die verder kijken dan de vraag die hen gesteld wordt. Wij zetten ons in voor de inrichting en beheer van netwerken en security infrastructuren voor onze klanten met tientallen tot (tien)duizenden gebruikers in eenvoudige, maar ook de meest uitdagende omgevingen.

 
De kracht van Com1

Uw dienstverlening hangt af van een stabiele en veilige connectiviteit. Daar ligt precies de kracht van Com1. Ons team heeft als doel uw applicaties en systemen veilig te ontsluiten zodat u zich kunt richten op uw kerntaken. Daarbij vinden wij heldere communicatie in begrijpbare taal belangrijk. Wat wij doen is namelijk geen “rocketscience” maar wel een vakgebied waar specialisme en toewijding het verschil maken.

De diensten en oplossingen van Com1 worden ontwikkeld op basis van diepgaande kennis en jarenlange ervaring met netwerken.

Wij werken o.a. met:

  • Extreme Networks
  • Ruckus Wireless
  • PaloAlto Networks
  • Sophos XG
  • 3CX
PlainEazy Managed Services

De kennis die Com1 heeft opgedaan in het ontwikkelen van bedrijfskritische netwerk,- en security-oplossingen heeft Com1 omgezet in gestandaardiseerde dienstverlening. PlainEazy diensten worden ingezet voor bedrijven en instellingen en grootschalige evenementen. Deze diensten zijn schaalbaar van tientallen tot duizenden gebruikers in veilige bedraadde en draadloze oplossingen. PlainEazy wordt volledig beheerd vanuit het Network Operating Center van Com1.

 

PlainEazy Managed Services
  • PlainEazy Managed Network
  • PlainEazy Managed WiFi
  • PlainEazy Managed Firewall
  • PlainEazy Managed EndPoint
  • PlainEazy Managed VoIP


Deze managed services zijn ontwikkeld met als uitgangspunt eenvoud, veiligheid en schaalbaarheid en gebaseerd op een volledig P(rice) x Q(uantity) model. Alle kosten voor het zorgeloos een veilig gebruik van de PlainEazy dienst zijn in deze prijs opgenomen.

Event-IT voor connectiviteit tijdens evenementen

Tijdens evenementen is internet niet meer weg te denken. Uw gasten maken volop gebruik van social media om hun ervaringen te delen met vrienden en familie. Ondanks de vele beloften bij de komst van 4G en nu ook weer bij 5G herkent iedereen de beperkte werking van het mobiele netwerk zodra er enkele duizenden gebruikers tijdens een evenement willen verbinden.

Com1 levert ICT oplossingen en internet ontsluitingen voor evenementen over de gehele wereld voor honderden tot tienduizenden gebruikers in de meest uitdagende omgevingen. Buiten dat het aanbieden van WiFi het gebruik van social media versterkt en dus de reikwijdte van uw evenement enorm vergroot wordt het beschikbaar stellen van WiFi voor uw gasten als zeer prettig ervaren.

Broadcast-IT

De broadcast wereld verandert snel; waar tot kort geleden nog volop traditionele technologieën gebruikt werden, is dit in rap tempo aan het omschakelen naar IP. Door de aanpak van Com1 en de brede kennis over de toepassingen van connectiviteit voor evenementen en televisieproducties hebben wij een groot aantal evenementen en producties ondersteund met onze oplossingen. Ook komende jaren doen wij dat weer voor een aantal spraakmakende producties en evenementen zoals Formule1 en Wings for Live World Run.

Dat is heel Com1!

Ontwerp

Een tevreden klant begint bij een goede verbinding. Com1 besteedt uitgebreide aandacht aan het opstellen van logische en technische designs die er voor zorgen dat alle betrokken partijen weten wie wat en wanneer doet. Duidelijke test,- en acceptatie-plannen worden toegepast om de ontwerpen te valideren. Klanten bepalen wat ze krijgen, wat in scope en buiten scope is en wanneer het project gereed is. Dat is heel Com1!

Bouw

Elke implementatie binnen Com1 begint met een goedgekeurd ontwerp. Alle apparatuur wordt binnen Com1 eerst gestaged en getest op correcte werking. Daar waar mogelijk wordt de gehele configuratie eerst opgebouwd in het test center van Com1. In afstemming met klanten, partners en opdrachtgevers wordt de installatie op locatie uitgevoerd. Het uitvoeren van een test/acceptatie plan behoort tot de standaard werkwijze. Uiteraard worden alle werkzaamheden uitgevoerd op basis van de change processen van onze klanten.

Beheer

Het Netwerk Operating Center van Com1 wordt ingezet voor het uitvoeren van remote beheer. Op basis van gestandaardiseerde incident, problem en change management processen wordt de configuratie van onze klanten operationeel gehouden. Indien nodig wordt vanuit het NOC engineers op locatie gestuurd om te ondersteunen in het oplossen van onregelmatigheden.