Stabiele dataverbindingen voor de Zorg
Dataverbindingen voor de zorg moeten aan andere eisen voldoen dan een gemiddeld kantoornetwerk. Storingen leiden vrijwel direct tot impact op gezondheid en welzijn van de cliënt. Com1 beheert kleine en grote netwerken van zorginstellingen en houdt daarbij netwerk security als onderliggend doel.
IT Security
Com1 heeft jarenlange en uitgebreide kennis op het gebied van IT security. Deze kennis is door Com1 gebruikt voor de ontwikkeling van de PlainEazy Managed Firewall dienst. Deze volledig beheerde dienst is eenvoudig uit te breiden met Anti Malware (Anti Virus, Anti Spyware) en Application Filtering. Hierdoor verhoogt u de beveiliging van uw netwerk uw data en uw medewerkers.
Telefonie oplossingen
Com1 levert eenvoudige tot zeer complexe telefonieoplossingen. Uw locaties kostenefficient laten communiceren? Met de oplossingen van Com1 is dat eenvoudig! Ook uw internationale vestigingen ontsluiten? Geen probleem!
Totaaloplossing voor de Zorg
Zorginstellingen kunnen niet zonder een veilig en stabiel netwerk. Com1 levert totaaloplossingen voor de zorg met diensten als IPTV, telefonie, Camera toezicht en integreert naadloos met verpleegoproepsystemen van derden.
Previous slide
Next slide

Netwerken

WIFI

Security

VOIP

Veilig. Verbonden.

Com1 ondersteunt en ontzorgt bedrijven, instellingen en evenementen op het gebied van ICT. 

Vrijwel elke ICT oplossing is afhankelijk van een veilige en stabiele verbinding. En dat is waar onze focus ligt. Onze missie is om ICT oplossingen & diensten te leveren die klanten ontzorgen op het gebied van “Secure Connectivity”. Veilige verbindingen tussen alle netwerk componenten, systemen en diensten, zijn cruciaal in het goed functioneren ervan en daarom van groeiend belang voor de continuïteit van uw onderneming. Dit vereist kennis van de ingezette producten en oplossingen, maar ook een diepgaand inzicht in onderlinge verwevenheden en afhankelijkheden.
Com1 heeft alle benodigde kennis, ervaring en expertise, om dit volledig aan ons toe te kunnen vertrouwen.

Com1

Al 20 jaar onveranderd goed in het ondersteunen en beheren van uw ICT.

dagen per jaar bereikbaar om u te ondersteunen
+
Jaar ervaring met kleine tot zeer grote omgevingen
x7
Specialistische blik op uw ICT omgeving
+
Gecertificeerde collega's met kennis van zaken