Com1 verzorgt Wings for Life 2017
Maart 2017
Com1 verzorgt Wings for Life 2017
Com1 is wederom verkozen door Redbull Media House om de complete Security, LAN, WiFi en Voice infrastructuur te leveren voor de wereldwijde uitzending naar 700 miljoen Wings for Life kijkers.
Broadcast networking voor World Games Wroclaw Polen
Mei 2017
WordGames 2017 in Wroclaw Polen.
Com1 verzorgt de networking voor Qvest Media GmBH tijdens de internationale WordGames 2017 in Wroclaw Polen. High end networking tbv live broadcast tv uitzendingen.
Com1 verzorgt networking en security voor 7000 militaire wandelaars.
Mei 207
Com1 verzorgt networking en security voor (inter)nationale militaire lopers voor 4Daagse Nijmegen
In nauwe samenwerking met het Ministerie van Defensie verzorgt Com1 voor het vierde jaar de gehele de bedraadde, draadloze en security inrichting voor kamp Heumensoord. Internet voor alle 7000 (inter)nationale militaire lopers tijdens de 4-Daagse van Nijmegen.

Onderstaand een overzicht van nieuwsfeiten van Com1 en haar partners:

Augustus 2017

Jaarlijks bezoeken 20.000 scholieren en studenten de haven en de expositie in het EIC-gebouw op de Landtong Rozenburg. Com1 verzorgt de netwerking en de security en verlengt haar contract met EIC Mainport Rotterdam.

Mei 2017

Com1 is wederom verkozen door Redbull Media House om de complete Security, LAN, WiFi en Voice infrastructuur te leveren voor de wereldwijde uitzending naar 700 miljoen Wings for Life kijkers. De bouw van het centrale netwerkknooppunt tussen 35 landen, inclusief de internationale voice verbindingen en security is door Com1 verzorgt. Ga er maar aan staan.

Mei 2017

In nauwe samenwerking met het Ministerie van Defensie verzorgt Com1 voor het vierde jaar de gehele netwerk inrichting voor kamp Heumensoord. Heumensoord is een tijdelijk kamp voor alle internationale militaire lopers tijdens de 4-Daagse van Nijmegen. Bedraad en draadloze netwerken en security gebruik voor 7000 gebruikers.

Mei 2017

Com1 verzorgt de networking voor Qvest Media GmBH tijdens de internationale WordGames 2017 in Wroclaw Polen.

Februari 2017

Com1 verlengt PlainEazy contract met Stichting Centrum Management Wychen

Februari 2017

Com1 implementeert 3CX VoIP telefonie bij Hochschule fur Medien in Duitsland.

December 2016

Sera Business Design en Com1 sluiten een PlainEazy contract voor Gemeente Alphen aan de Rijn en omliggende gemeenten.

Disclaimer : This website is unofficial and is not associated in any way with the Formula One or Red Bull group of companies.
F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX and related marks are trade marks of Formula One Licensing B.V.
Red Bull, Wings for Life 2015, Wings for Life World Run and related marks are trade marks of © Red Bull GmbH and/or Red Bull Media House.