Extreme Networks erkent Com1 als Gold Partner!
Kennis en ervaring worden beloond
Com1 behaalt Extreme Gold Partner status!
Deze status onderstreept de opgebouwde kennis en expertise op het gebied van Extreme Networks. De Gold Partner status is een hele mooie erkenning voor het groeipad van Com1. Tevens is het een belofte aan onze (toekomstige) klanten dat Com1 zich door blijft ontwikkelen..
Veilige Connectiviteit
Onze specialiteit
Het netwerk verbindt alles en iedereen.
Veilige stabiele verbindingen tussen alle netwerk componenten, systemen en diensten, zijn daarom cruciaal in het goed functioneren van iedere organisatie. Wij delen graag onze visie hierop!
Evenementen IT
Indrukwekkend, Uitdagend & Complex ...
Evenementen IT
Com1 levert "Award winnende" ICT oplossingen en internet ontsluitingen voor evenementen over de gehele wereld voor honderden tot tienduizenden gebruikers in de meest uitdagende omgevingen.

Com1 schreeuwt het niet vaak van de daken, maar is trots op al onze projecten en mijlpalen. Hieronder vindt u een overzicht.

Oktober 2019

Com1 en Vivium Zorggroep hebben een 5-jarige overeenkomst getekend voor het inrichten en het volledig operationeel beheren van de gehele netwerk- en security-infrastructuur van alle Vivium locaties. Voor deze klant hebben wij oplossingen ingezet van: Extreme Networks & Palo Alto Networks. Zie Persbericht Vivium Zorggroep hoe Com1 dit in totaliteit invult.

Oktober 2019

COM1 behaalt de “Extreme Networks Gold Partner” status

Vanaf heden is Com1 Gold Partner van Extreme Networks. Deze status onderstreept de opgebouwde kennis en expertise op het gebied van Extreme Networks. Com1 heeft dit zowel op gebied van advies en verkoop aangetoond, als aan de technische kant bij implementaties, ondersteuning en beheer.

De Gold Partner status is een hele mooie erkenning voor het groeipad van Com1. Én een bezegeling van een jarenlange samenwerking. Tevens is het een belofte aan onze (toekomstige) klanten dat Com1 zich door blijft ontwikkelen.

September 2019

Sophos Day Nederland is terug!

Op 2 oktober 2019 zal de tweejaarlijkse Sophos Day plaatsvinden in De Fabrique, Utrecht. Dit event is interessant voor zowel klanten als resellers van Sophos Security.

Bezoek de inspirerende sessies van Internationale Sophos experts en luister naar de oplossingen die je kunt gebruiken tegen cyberaanvallen en andere bedreigingen.

Cybersecurity is voortdurend in beweging en IT-Managers moeten deze verandering de baas blijven. Ontdek deze dag waarom “Evolve” centraal staat in de uitdagingen van deze dag en hoe Sophos kan helpen.

Registreer vandaag nog!

Augustus 2019

Com1 organiseert op 24 september 2019 een IT Referentiedag Zorg.

Deze dag organiseren wij samen met Extreme Networks en Palo Alto Networks, en is interessant voor IT verantwoordelijken binnen de zorgsector.

Centraal staan deze dag klantcases uit de Zorg, en hun ervaringen met vraagstukken als: “Hoe de balans te vinden tussen IT Continuïteit, Risico’s en Budget?” en “Wat zelf doen en wat uitbesteden?”

Deelname is gratis, en inschrijven kan nog!

Juli 2019

Com1 ondersteunt voor het 6e jaar – in samenwerking met het Ministerie van Defensie – Kamp Heumensoord met Veilige Connectiviteit, tijdens de 4-daagse van Nijmegen.
Dit tijdelijk kamp in een natuurgebied is ruim 600 hectare groot. Het ad hoc uitleveren van zo’n complete, grote, beveiligde wireless ICT-infrastructuur in een bos voor 7.000 gebruikers is uniek.
De infrastructuur is opgebouwd met 150 acces points, 20 switches en 25 km aan bekabeling, die een kleine 12 terabyte data over draadloze verbindingen verstuurd. Hier zou ook een willekeurige organisatie van duizenden medewerkers (of groter) volledig op kunnen draaien.

April 2019

Vanuit het niets een secure ad-hoc IT infrastructuur opzetten, die de connectiviteit van een groots event verzorgt … dat is onze kracht!
Met een bus vol mobiele apparatuur én kennis reisde ons team opnieuw af naar Oostenrijk. Daar wordt in opdracht van Red Bull Media House voor het 6e jaar op een rij, het hoofdkwartier opgezet voor de Wings for Life World Run.

Deze wereldwijde hardloopwedstrijd wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek naar ruggengraat letsel. De lopers rennen op 5 mei in >30 landen voor diegenen die dat niet kunnen! Wat een mooi event en uitdaging om een dergelijk initiatief wereldwijd te organiseren.

Ook dit jaar heeft Com1 er weer voor gezorgd dat honderden medewerkers in alle racelanden naadloos worden verbonden, zodat miljoenen kijkers zorgeloos de wedstrijd live kunnen volgen.

November 2018

Com1 werkt samen met LiveU aan een tweetal oplossingen die het beste van beide werelden samenbrengt: De flexibele oplossingen van LiveU, amengevoegd met een op afstand beheerbare kit. Hierdoor hoeft de gebruiker alleen nog voor een internet en een stroomvoorziening te zorgen om zo wereldwijd draadloze videoverbindingen op te zetten. Com1 en LiveU doen de rest!

November 2018

Com1 wint Telecom Inspirience Award voor Best UC Project 2018!

Hoe maak je één van de meest omvangrijke broadcastprojecten ter wereld mogelijk?

Com1 creëerde voor het Red Bull Wings for Life World Run evenement een zeer stabiel netwerk en internationale voice infrastructuur, waarmee vierhonderd medewerkers in 35 landen op één dag werden verbonden zodat de hardloopwedstrijd live naar 700 miljoen kijkers kon worden uitgezonden.

De jury vond het “Indrukwekkend, Complex en Uitdagend!

Com1 werkte hiervoor met oplossingen van Extreme Networks, Sophos, 3CX, Yealink- en Gigaset-toestellen, Ruckus Networks en oneCentral.

Mede dankzij de jarenlange intensieve samenwerking met deze selecte groep van technologie partners is Com1 specialist in het leveren van networking, wireless, security en VoIP voor o.a. missie-kritische evenementen als het Wings for Live event!

Trots op deze award en ons hele Com1 team!

Oktober 2018

Met trots kunnen we melden dat Com1 genomineerd is voor niet 1 maar wel 2 Telecom Awards. Een Award voor beste UC project voor onze inspanningen voor Wings for Life Worldrun en een Award voor beste Mobile project voor onze inzet voor het Ministerie van Defensie tbv kamp Heumensoord. Uiteindelijk wint Com1 de award voor beste UC project.

April 2018

In nauwe samenwerking met het Ministerie van Defensie verzorgt Com1 voor het vijfde jaar de gehele netwerk inrichting voor kamp Heumensoord. Militair kamp Heumensoord is een tijdelijk kamp voor alle internationale militaire lopers tijdens de 4-Daagse van Nijmegen. Bedraad en draadloze netwerken en security gebruik voor 7000 gebruikers. Dit jaar tevens uitbreiding met de kamp muziek en videoinfrastructuur.

Maart 2018

Com1 is voor het 5e jaar op rij verkozen door Redbull Media House om de complete Security, LAN, WiFi en Voice infrastructuur te leveren voor de wereldwijde uitzending naar miljoenen Wings for Life kijkers. De bouw van het centrale netwerkknooppunt tussen tientallen landen, inclusief de internationale voice verbindingen en security is door Com1 verzorgd.

Augustus 2017

Jaarlijks bezoeken 20.000 scholieren en studenten de haven en de expositie in het EIC-gebouw op de Landtong Rozenburg. Com1 verzorgt de netwerking en de security en verlengt haar contract met EIC Mainport Rotterdam.

Mei 2017

Com1 is wederom verkozen door Redbull Media House om de complete Security, LAN, WiFi en Voice infrastructuur te leveren voor de wereldwijde uitzending naar 700 miljoen Wings for Life kijkers. De bouw van het centrale netwerkknooppunt tussen 35 landen, inclusief de internationale voice verbindingen en security is door Com1 verzorgt. Ga er maar aan staan.

Mei 2017

In nauwe samenwerking met het Ministerie van Defensie verzorgt Com1 voor het vierde jaar de gehele netwerk inrichting voor kamp Heumensoord. Heumensoord is een tijdelijk kamp voor alle internationale militaire lopers tijdens de 4-Daagse van Nijmegen. Bedraad en draadloze netwerken en security gebruik voor 7000 gebruikers.

Mei 2017

Com1 verzorgt de networking voor Qvest Media GmBH tijdens de internationale WordGames 2017 in Wroclaw Polen. Weer een mooi voorbeeld van een van de internationale evenementen van Com1.

Februari 2017

Stichting Centrum Management Wijchen verlengt hun overeenkomst voor een stabiele en veilige ontsluiting van het centrum van Wijchen. PlainEazy Managed Wifi brengt de gasten van het centrum ook de komende jaren draadloos internet.

Februari 2017

Com1 implementeert 3CX VoIP telefonie bij de Hochschule fur Medien in Keulen Duitsland.

December 2016

Sera Business Design en Com1 sluiten een PlainEazy contract voor Gemeente Alphen aan de Rijn en omliggende gemeenten.

Disclaimer : This website is unofficial and is not associated in any way with the Formula One or Red Bull group of companies.
F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX and related marks are trade marks of Formula One Licensing B.V.
Red Bull, Wings for Life 2015, Wings for Life World Run and related marks are trade marks of © Red Bull GmbH and/or Red Bull Media House.