ict totaaloplossing voor de zorg

Automatisering in de zorg heeft in de afgelopen decennia gezorgd voor vele verbeteringen. Daarmee werd echter de afhankelijkheid van een stabiel en veilig netwerk steeds groter.

De kennis die Com1 heeft opgedaan in het ontwikkelen van bedrijfskritische netwerk,- en security-oplossingen heeft Com1 omgezet in bruikbare gestandaardiseerde diensten. Deze standaarddiensten leveren wij in maatwerkoplossingen voor de zorg en zijn schaalbaar van tientallen tot duizenden gebruikers in veilige bedraadde en draadloze oplossingen. PlainEazy wordt volledig beheerd vanuit het Network Operating Center van Com1 en 24×7 gemonitord. 

De PlainEazy diensten vormen het fundament voor de additionele diensten die wij leveren voor uw medewerkers en cliënten. Met de persoonlijke aanpak van Com1 ontzorgen wij uw zorginstelling op zowel technisch als procesmatig vlak.

PlainEazy Managed Services zijn ontwikkeld met als uitgangspunt eenvoud, veiligheid en schaalbaarheid en gebaseerd op een volledig P(rice) x Q(uantity) model. Alle kosten voor het zorgeloos een veilig gebruik van de PlainEazy dienst zijn in deze prijs opgenomen. 

Hieronder vindt u een greep uit onze standaarddiensten die Com1 levert.

Het netwerk vormt de basis voor alle digitale communicatie binnen uw omgeving. Com1 levert een volledig beheerd netwerk en ontzorgt u volledig met  onze beheerde netwerk dienst waarmee u gegarandeerd bent van stabiele en veilige verbindingen.

Heeft u meerdere locaties of een campus omgeving? Com1 heeft ruime ervaring en referenties in het opzetten en beheren van grote netwerkomgevingen op basis van SDN en microsegmentatie. 

WiFi is nog steeds niet weg te denken om uw apparaten veilig te verbinden. Ook in de zorg is de draadloze ontsluiting van systemen niet weg te denken. Toch wordt het implementeren van WiFi vaak onderschat.

Com1 levert met jarenlange ervaring een stabiel draadloos netwerk. Ook onder extreem lastige omstandigheden. 

Het radiospectrum waar WiFi gebruik van maakt is onderhevig aan continue veranderingen. Com1 monitort uw netwerk 24×7 en acteert wanneer nodig.

En dat als volledig beheerde dienst!

Aanvallen van zowel binnen als buitenaf zijn aan de orde van de dag. Het beveiligen van uw netwerk en verbonden apparaten is een vak apart. Com1 is verantwoordelijk voor de beveiliging van een groot aantal missiekritische omgevingen en heeft jarenlange kennis en ervaring opgebouwd. Daarbij werken wij met de nieuwste technologieën zodat u met een gerust hart kunt focussen op uw bedrijfsvoering. 

Heeft u geen ICT verantwoordelijke met kennis van de processen rondom informatiebeveiliging? Ook daarbij kan Com1 u ondersteunen.

Telefonie is nogsteeds een belangrijk communicatiemiddel in de zorg. Veel zorginstellingen maken gebruik van een relatief dure IP centrale voor de bereikbaarheid van de medewerkers. Ook uw cliënten maken graag gebruik van een vast toestel op de kamer of appartement. Com1 levert een betaalbare telefonieoplossing voor uw cliënten die parallel naast uw bestaande omgeving draait. 

Wilt u liever een algeheel systeem voor uw medewerkers én cliënten? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Televisie is nog steeds gewild bij cliënten in (oudere)zorg en zorgt naast amusement ook een manier om het nieuws en ontwikkelingen bij te houden. 

Com1 ontzorgt uw zorginstelling met het leveren van een volledig hebeerde IPTV dienst. Met een flexibel op te stellen zenderpakket en de mogelijkheden om uw eigen kanalen toe te voegen bieden wij een totaaloplossing inclusief televisie.

Naast de standaard Nederlandse kanalen bieden wij een compleet pakket aan buitenlandse zenders in andere talen zoals Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Turks, Mandarijn, Farsi en kunnen wij flexlibel schakelen in het aanbod.

Wilt u een eigen kanaal aanbieden dat toegespitst is op uw locatie of een zang of theatervoorstelling aanbieden aan uw locaties? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Iedere zorginstelling krijgt er mee te maken; camarea observatie om de veiligheid van uw medewerkers en cliënten te waarborgen. Maar het gebruik van dergelijke systemen brengt ook risico’s met zich mee. Wie kijkt er bijvoorbeeld allemaal mee? Privacy is moeilijk te waarborgen. Zeker als medewerkers zelf camerasystemen koppelen aan het netwerk. 

Com1 levert een camera observatiedienst die uw medewerkers in staat stellen op veilige wijze beelden te bekijken vanaf de door u gekozen locaties en houdt daarbij uitgebreide logging bij waarmee u voldoet aan de regels voor informatiebeveiliging.

Com1 ... focus op uw ICT!